<strong>GEZOCHT:</strong> 20 mensen uit Rotterdam Delfshaven e.o.

GEZOCHT: 20 mensen uit Rotterdam Delfshaven e.o.

Voor ons 4-weekse trainingsprogramma

VOEL JE FITTER IN 4 WEKEN VOOR €39 €79

Trainingen toegankelijk voor alle niveaus 

Persoonlijk & passend advies en begeleiding

Intake en evaluatie

arrow-down

Karin van Beynum

"Darryl is een super enthousiaste personal trainer. Hij weet er elke keer weer een complete training van te maken met veel afwisselende oefeningen en opdrachten. Hij heeft mensenkennis en weet een andere oefening te geven als je bijvoorbeeld geblesseerd bent. Hij weet je ook echt te motiveren en heeft tips voor bijvoorbeeld gezonde tussendoortjes en maaltijden. Ik ben erg blij met hem!"

Karin van Beynum

Mariette Weers

"Sinds ca 2 jaar train ik nu onder begeleiding van Darryl Oosterling met veel plezier. Trainingen bij Darryl zijn iedere keer anders, waardoor ze nooit vervelen en altijd een uitdaging voor je lichaam zijn. Hierdoor zijn mijn conditie en fysiek sterk verbetert. Darryl zorgt ervoor dat sporten en gezond blijven ook leuk is!"

Mariette Weers

Margaret

"Mijn eerste ontmoeting met Darryl Oosterling was zeer spontaan en veranderde mijn leven 180 graden ( de goede kant uit). Ik ben geen sportief verleden , geen conditie en veel overgewicht. Nu na 8 maanden trainen met Darryl is het gelukt om 20 kilo af te gevallen ,mijn conditie totaal te verbeteren ,gezond te eten en te leven ZONDER ook maar een keer met tegenzin te gaan trainen!".

Margaret

Robert Jan Werner

"Zelf probeerde ik na een tijdje niet gesport te hebben mijn conditie zelf een beetje op pijl te krijgen. Dat ging goed, maar Complete Training kwam voor mij op het goede moment. In een groep met allemaal gedreven mensen met hetzelfde doel werkt voor mij beter. Het zorgt dat ik net even wat meer geef en net even wat verder ga. Darryl is een brok energie, altijd enthousiast, gedreven met op de goeie momenten humor. Lachen en plezier is naast z n serieuze aandacht voor de sporter voor mij de goeie combinatie. Ik vind het helemaal top!"

Robert Jan Werner

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Intake: doelen & trainingsmethode
Intake: doelen & trainingsmethode

Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw doelen en voorkeuren. Samen bepalen wij welke oefeningen het beste bij jou passen. Hierbij gebruiken wij de eerste trainingen om je niveau te bepalen en op voort te borduren.

Het trainingsprogramma
Het trainingsprogramma

Ingericht om af te slanken en helemaal afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling en voorkeuren. Welke oefeningen passen bij je? Hoeveel gewicht wil je kwijt? En hoe past alles in jouw planning?

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Concrete tips & adviezen om zo goed en fijn mogelijk te trainen. Onze trainers zijn er om jou te motiveren en jou te begeleiden in het behalen van jouw fitnessdoelen.

Evaluatie en analyse resultaten
Evaluatie en analyse resultaten

Na afloop van het traject bespreken we de resultaten. Hebben we ons doel behaald? Zo ja, top! Zou je door willen met een nieuw doel? Doel (net) niet gehaald? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we ons doel toch gaan halen?

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (en antwoorden!) over De Afslank Challenge in Rotterdam

Nadat je hebt betaald nemen we contact op om een persoonlijke intake te plannen. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en voorkeuren en stellen we het ideale afslank programma op.
Ja, dat kan. Als je pijn hebt, informeer de trainer dan tijdens de intake. Deze past het programma vervolgens aan op basis van jouw specifieke situatie.
Op dit moment geldt de aanbiedingsprijs van €39. Dit is een eenmalig bedrag, je zit hierna niet vast aan een abonnement.
De minimumleeftijd is 18 jaar. Verder zijn er geen grenzen en is iedereen welkom!
Absoluut. Je hoeft geen atleet te zijn of eerdere sportervaring te hebben. Mocht je lichamelijke beperkingen hebben, informeer de trainer dan tijdens de intake. Deze bekijkt of je kunt deelnemen en past het programma aan op basis van jouw behoeften.
Nee, na afronding van het programma zit je NIET aan een abonnement vast.
Aanmelden kan nog maar: <strong>3 DAGEN</strong>. Let op Nog maar 4 plekken beschikbaar.

Aanmelden kan nog maar: 3 DAGEN. Let op Nog maar 4 plekken beschikbaar.