Aanbod

Ontdek het veelzijdige aanbod van Complete Training in Rotterdam met betrekking op personal training, bokscoaching, groepslessen en afvallen.

Aanbod
arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Bij Complete Training kun je zowel alleen, samen of in groepsverband werken aan jouw persoonlijke doelen. De trainer zorgt elke keer voor een vernieuwende training zodat geen training hetzelfde is. Wist je dat je met een trainingsmaatje samen gemotiveerder bent en je doelen daardoor sneller bereikt? Op basis van de op maat gemaakte plan van aanpak helpt jouw personal trainer je een gezonde en vooral bewuste lifestyle te creëren. Daarin zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

Bokscoaching
Bokscoaching

Heb je altijd al willen leren boksen maar denk je dat dit alleen is weggelegd voor sterke mannen? Niets is minder waar! Iedereen zonder blessure kan bij ons een privé bokstraining volgen. Deze personal training is dé manier om de juiste basistechnieken te leren. We trainen de conditie, snelheid, coördinatie, voetenwerk en (mentale) kracht. Door deze combinatie intensief te trainen, zal o.a. de hand/oog-coördinatie sterk verbeteren, evt. stress wegnemen en de uithoudingsvermogen verhogen. De bokscoaching wordt gegeven in personal training ( 1:1 ) of in partner training ( 1:2 ).

Diëtist
Diëtist

Goede voeding kan je helpen sportprestaties te verbeteren en gezonder en fitter te worden. Wij vinden dat gezonde voeding ook lekker moet zijn en makkelijk te bereiden. Ga je van een passieve naar een actieve leefstijl? Of ga je van cardio over naar kracht training? Of ben je 65+? Jouw behoefte verandert, wanneer jouw leefstijl ook veranderd. Je kunt bij onze diëtisten terecht voor voeding rondom sport (prestaties en blessures), gewichtsverlies, gewichtstoename (spiermassa of totaalgewicht bij ondergewicht) en voeding bij hart en vaatziekten (cholesterol, bloeddruk of diabetes).

Groepslessen
Groepslessen

Groepslessen in alle varianten: Small Group PT, ATP, boksen, Olympic Weight lifting, Core Strength Training, Open Gym, HIIT, Krachttraining, BBB en Circuittraining.

Wat onze leden zeggen

Karin van Beynum

"Darryl is een super enthousiaste personal trainer. Hij weet er elke keer weer een complete training van te maken met veel afwisselende oefeningen en opdrachten. Hij heeft mensenkennis en weet een andere oefening te geven als je bijvoorbeeld geblesseerd bent. Hij weet je ook echt te motiveren en heeft tips voor bijvoorbeeld gezonde tussendoortjes en maaltijden. Ik ben erg blij met hem!"

Karin van Beynum

Mariette Weers, 45 jaar

"Sinds ca 2 jaar train ik nu onder begeleiding van Darryl Oosterling met veel plezier. Trainingen bij Darryl zijn iedere keer anders, waardoor ze nooit vervelen en altijd een uitdaging voor je lichaam zijn. Hierdoor zijn mijn conditie en fysiek sterk verbetert. Darryl zorgt ervoor dat sporten en gezond blijven ook leuk is!"

Mariette Weers, 45 jaar

Margaret, 56 jaar

"Mijn eerste ontmoeting met Darryl Oosterling was zeer spontaan en veranderde mijn leven 180 graden ( de goede kant uit). Ik ben geen sportief verleden , geen conditie en veel overgewicht. Nu na 8 maanden trainen met Darryl is het gelukt om 20 kilo af te gevallen ,mijn conditie totaal te verbeteren ,gezond te eten en te leven ZONDER ook maar een keer met tegenzin te gaan trainen! Geen enkele training is het zelfde geweest steeds nieuwe uitdagingen en veel lol. Regelmatig na hard trainen nog even bij een eiwit shake of kop thee napraten. In deze 8 maanden heb ik tweemaal een driedaagse sportvasten kuur gedaan om een extra duwtje te geven bij het afvallen. Van Darryl ook veel voedingsadviezen gekregen die mijn eetgewoontes nu na 8 maanden geheel hebben verandert.".

Margaret, 56 jaar

Robert Jan Werner

"Zelf probeerde ik na een tijdje niet gesport te hebben mijn conditie zelf een beetje op pijl te krijgen. Dat ging goed, maar Complete Training kwam voor mij op het goede moment. In een groep met allemaal gedreven mensen met hetzelfde doel werkt voor mij beter. Het zorgt dat ik net even wat meer geef en net even wat verder ga. Darryl is een brok energie, altijd enthousiast, gedreven met op de goeie momenten humor. Lachen en plezier is naast z n serieuze aandacht voor de sporter voor mij de goeie combinatie. Ik vind het helemaal top!"

Robert Jan Werner

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training tot Diëtist bij Complete Training

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 18 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Rotterdam. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: personal training, bokscoaching, Diëtist en groepslessen. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Complete Training

Maak kennis met Complete Training