Personal Trainer

Darryl is een super enthousiaste personal trainer. Hij weet er elke keer weer een complete training van te maken met veel afwisselende oefeningen en opdrachten. Hij heeft mensenkennis en weet een andere oefening te geven als je bijvoorbeeld geblesseerd bent. Hij weet je ook echt te motiveren en heeft tips voor bijvoorbeeld gezonde tussendoortjes en maaltijden.
Ik ben erg blij met hem!

Karin van Beynum

Dam-tot-dam

Ik ben erg blij met hem! Darryl heeft mij geholpen om snel op conditie te komen voor de dam-tot-dam loop. Hij weet een goede combinatie te vinden tussen druk zetten en gemoedelijkheid. Professional met een goed gevoel voor humor

Grtn samuel

Iedere keer anders

Sinds ca 2 jaar train ik nu onder begeleiding van Darryl Oosterling met veel plezier. Trainingen bij Darryl zijn iedere keer anders, waardoor ze nooit vervelen en altijd een uitdaging voor je lichaam zijn. Hierdoor zijn mijn conditie en fysiek sterk verbetert. Darryl zorgt ervoor dat sporten en gezond blijven ook leuk is!

Mariette Weers, 45 jaar, contactlens-specialist

20 kg afgevallen

Mijn eerste ontmoeting met Darryl Oosterling was zeer spontaan en veranderde mijn leven 180 graden ( de goede kant uit). Ik ben geen sportief verleden , geen conditie en veel overgewicht. Nu na 8 maanden trainen met Darryl is het gelukt om 20 kilo af te gevallen ,mijn conditie totaal te verbeteren ,gezond te eten en te leven ZONDER ook maar een keer met tegenzin te gaan trainen! Geen enkele training is het zelfde geweest steeds nieuwe uitdagingen en veel lol. Regelmatig na hard trainen nog even bij een eiwit shake of kop thee napraten. In deze 8 maanden heb ik tweemaal een driedaagse sportvasten kuur gedaan om een extra duwtje te geven bij het afvallen. Van Darryl ook veel voedingsadviezen gekregen die mijn eetgewoontes nu na 8 maanden geheel hebben verandert .Het zijn keuzes die je maakt. De peptalk op zijn Facebook hebben mij ook op zwakke momenten goed gedaan.

Margaret, 56 jaar

Ik vind het helemaal top!

Zelf probeerde ik na een tijdje niet gesport te hebben mijn conditie zelf een beetje op pijl te krijgen. Dat ging goed, maar Complete Training kwam voor mij op het goede moment. In een groep met allemaal gedreven mensen met hetzelfde doel werkt voor mij beter. Het zorgt dat ik net even wat meer geef en net even wat verder ga.
Darryl is een brok energie, altijd enthousiast, gedreven met op de goeie momenten humor. Lachen en plezier is naast z n serieuze aandacht voor de sporter voor mij de goeie combinatie.
Ik vind het helemaal top!

Robert Jan Werner

Maatwerk

Wij zijn heel blij met Darryl als onze personal trainer. Darryl’s trainingen zijn echt compleet, steeds weer anders. Hij weet je regelmatig uit je comfort zone te halen met oefeningen die voor jou specifiek uitdagend zijn. Maatwerk dus ! zowel bij personal training als partner training. Wij gaan met plezier naar iedere training en achteraf met een goed gevoel weg.

Jan en Henriette Christiaanse

Whatsapp